食中毒の疫学研修講座(1)研修の現状と必要性--連載をはじめるにあたって
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクチュウドク ノ エキガク ケンシュウ コウザ 1 ケンシュウ ノ ゲンジョウ ト ヒツヨウセイ レンサイ オ ハジメル ニ アタッテ
- Training program on food-borne disease epidemiology (1) Introduction of the course program and its importance
Search this article
Journal
-
- 食品衛生研究 = Food sanitation research
-
食品衛生研究 = Food sanitation research 58 (10), 7-15, 2008-10
東京 : 日本食品衛生協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522262179908629376
-
- NII Article ID
- 40016263941
-
- NII Book ID
- AN00117752
-
- ISSN
- 05598974
-
- NDL BIB ID
- 9669425
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles