クロス・モーダルな観点からの食感性プロセスの解明と創出
Bibliographic Information
- Other Title
-
- クロス ・ モーダル ナ カンテン カラ ノ ショッカンセイ プロセス ノ カイメイ ト ソウシュツ
- Cross modal Analysis of Eating Sensibility
Search this article
Journal
-
- 食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編
-
食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編 (31), 35-46, 2018
東京 : すかいらーくフードサイエンス研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522262180346473216
-
- NII Article ID
- 40021729552
-
- NII Book ID
- AN10236135
-
- ISSN
- 13437844
-
- NDL BIB ID
- 029353830
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles