香りと美味しさを探る : 香気成分と味成分の分析法
Bibliographic Information
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- カオリ ト オイシサ オ サグル : コウキ セイブン ト アジ セイブン ノ ブンセキホウ
- Delving Research on Aroma, Flavor and Taste : Analysis of aroma compounds and taste compounds
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Journal
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- 日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research
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日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research 15 (1), 18-27, 2012
東京 : 菓子・食品新素材技術センター
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1522262180969794176
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- NII Article ID
- 40019373839
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- NII Book ID
- AA11484447
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- ISSN
- 13448935
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- NDL BIB ID
- 023869111
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles