- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
原料茶葉の萎凋後凍結による和紅茶品質への影響 : 味や水色に関わる成分と官能評価による比較
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ゲンリョウ チャバ ノ イチョウゴ トウケツ ニ ヨル ワ コウチャ ヒンシツ エ ノ エイキョウ : アジ ヤ ミズイロ ニ カカワル セイブン ト カンノウ ヒョウカ ニ ヨル ヒカク
- Effect of Pre-wilting Methods for Frozen Tealeaves on Wakoucha Quality : Comparison of Ingredients Related to Taste and Color and Sensory Evaluation
Search this article
Journal
-
- 山口県産業技術センター研究報告 = Report of Yamaguchi Prefectural Industrial Technology Institute / 山口県産業技術センター 編
-
山口県産業技術センター研究報告 = Report of Yamaguchi Prefectural Industrial Technology Institute / 山口県産業技術センター 編 (33), 23-29, 2021-11
宇部 : 山口県産業技術センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522262181155015936
-
- NII Article ID
- 40022817271
-
- NII Book ID
- AA11510092
-
- ISSN
- 1345210X
-
- NDL BIB ID
- 031967914
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM5(科学技術--科学技術一般--工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles