- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
日本食を支える還元水あめの役割
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ニホンショク オ ササエル カンゲンスイアメ ノ ヤクワリ
- 特集 日本食文化を支える素材・添加物・技術
- トクシュウ ニホンショク ブンカ オ ササエル ソザイ ・ テンカブツ ・ ギジュツ
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 33 (1), 35-39, 2017-01
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522543655235269632
-
- NII Article ID
- 40021058391
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 027839781
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles