バターがクロワッサンの香味に与える影響の解明と香料開発への応用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- バター ガ クロワッサン ノ コウミ ニ アタエル エイキョウ ノ カイメイ ト コウリョウ カイハツ エ ノ オウヨウ
- The Effect of Butter on Croissant Flavor and Its Application to Butter Flavor Development
Search this article
Journal
-
- 香料
-
香料 (285), 57-61, 2020
東京 : 日本香料協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1522543655333221632
-
- NII Article ID
- 40022192022
-
- NII Book ID
- AN00086681
-
- ISSN
- 03686558
-
- NDL BIB ID
- 030320379
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP25(科学技術--化学・化学工業--油脂類)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles