食中毒の疫学研修講座(13)症例対照研究(1)対照のとり方と食中毒事件対策
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクチュウドク ノ エキガク ケンシュウ コウザ 13 ショウレイ タイショウ ケンキュウ 1 タイショウ ノ トリ カタ ト ショクチュウドク ジケン タイサク
- Training program on food-borne disease epidemiology (13) Case control study (1) Control selection and countermeasure in food poisoning incident
Search this article
Journal
-
- 食品衛生研究 = Food sanitation research
-
食品衛生研究 = Food sanitation research 59 (10), 25-33, 2009-10
東京 : 日本食品衛生協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106604590251264
-
- NII Article ID
- 40016849060
-
- NII Book ID
- AN00117752
-
- ISSN
- 05598974
-
- NDL BIB ID
- 10453414
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles