大豆製品の着色に関する研究-14・15-
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ダイズ セイヒン ノ チャクショク ニ カンスル ケンキュウ 14 15
Search this article
Journal
-
- 日本食品工業学会誌 = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology / 日本食品工業学会 編
-
日本食品工業学会誌 = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology / 日本食品工業学会 編 10 (2), 47-56, 1963-02
つくば : 日本食品工業学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106605002716288
-
- NII Article ID
- 40018330692
-
- NII Book ID
- AN00192587
-
- ISSN
- 00290394
-
- NDL BIB ID
- 9166537
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles