- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
トレハロースの食品加工利用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トレハロース ノ ショクヒン カコウ リヨウ
- Application of trehalose in food process
- 特集 食品化学新聞社創立50周年企画 : 食品加工技術のこれまでと今後 ; 食品加工技術の分岐点
- トクシュウ ショクヒン カガク シンブンシャ ソウリツ 50シュウネン キカク : ショクヒン カコウ ギジュツ ノ コレマデ ト コンゴ ; ショクヒン カコウ ギジュツ ノ ブンキテン
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 30 (10), 30-34, 2014-10
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106605158942848
-
- NII Article ID
- 40020231590
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 025850143
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles