- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
粤菜の流行と新派粤菜--目まぐるしく変わる広東料理
Bibliographic Information
- Other Title
-
- エツサイ ノ リュウコウ ト シンパエツサイ メマグルシク カワル カントン リョウリ
- 大特集 中華料理のおいしい世界 ; 中国の四大料理
- ダイ トクシュウ チュウカ リョウリ ノ オイシイ セカイ ; チュウゴク ノ 4ダイ リョウリ
Search this article
Journal
-
- 月刊しにか / 『月刊しにか』編集室 編
-
月刊しにか / 『月刊しにか』編集室 編 14 (12), 50-53, 2003-12
東京 : 大修館書店
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106605592788992
-
- NII Article ID
- 40006008786
-
- NII Book ID
- AN10152545
-
- ISSN
- 09157247
-
- NDL BIB ID
- 6759576
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZG71(歴史・地理--アジア・アフリカ)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles