この人に聞く 研・究・最・前・線 嚥下食ピラミッドの考え方とメニュー開発--HFE/ifia JAPAN2007セミナーより
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コノ ヒト ニ キク ケンキュウ サイゼンセン エンカショク ピラミッド ノ カンガエカタ ト メニュー カイハツ HFE ifia JAPAN2007 セミナー ヨリ
- Special interview at the research front: The concept of a swallowing food pyramid and its menu development
Search this article
Journal
-
- Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌
-
Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌 11 (8), 12-14, 2007-08
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106605897226880
-
- NII Article ID
- 40015601606
-
- NII Book ID
- AA11298781
-
- ISSN
- 13439502
-
- NDL BIB ID
- 8914434
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles