- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
難消化性デキストリン配合フリーズドライトマトスープおよび春雨スープの食後血糖上昇抑制効果と連続摂取における安全性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ナン ショウカセイ デキストリン ハイゴウ フリーズドライトマトスープ オヨビ ハルサメ スープ ノ ショク ゴ ケットウ ジョウショウ ヨクセイ コウカ ト レンゾク セッシュ ニ オケル アンゼンセイ
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
-
- 日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research
-
日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research 8 (2), 81-91, 2005
東京 : 菓子・食品新素材技術センター
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523106605902825088
-
- NII Article ID
- 40007325059
-
- NII Book ID
- AA11484447
-
- ISSN
- 13448935
-
- NDL BIB ID
- 7969834
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles