醤油多糖類SPSの中性脂肪低下作用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショウユ タトウルイ SPS ノ チュウセイ シボウ テイカ サヨウ
- Decreasing effects of Shoyu polysaccharides on serum triacylglycerol level
Search this article
Journal
-
- 醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編
-
醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編 37 (2), 125-130, 2011
東京 : 日本醤油研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523388078295521920
-
- NII Article ID
- 40018788644
-
- NII Book ID
- AA12122871
-
- ISSN
- 13499823
-
- NDL BIB ID
- 11062264
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles