安全で衛生的な食肉生産の取組み--牛のと畜処理における衛生管理の確立
Bibliographic Information
- Other Title
-
- アンゼン デ エイセイテキ ナ ショクニク セイサン ノ トリクミ ウシ ノ ト チクショリ ニ オケル エイセイ カンリ ノ カクリツ
- Sanitary processing of meat animals in the slaughter house: microbiological control on the handling and slaughtering of beef cattle
Search this article
Journal
-
- 食品衛生研究 = Food sanitation research
-
食品衛生研究 = Food sanitation research 60 (12), 7-16, 2010-12
東京 : 日本食品衛生協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523388079576853504
-
- NII Article ID
- 40017414758
-
- NII Book ID
- AN00117752
-
- ISSN
- 05598974
-
- NDL BIB ID
- 10928411
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles