膜濾過濃縮液の垽を形成するタンパク質の除去について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- マク ロカ ノウシュクエキ ノ 垽 オ ケイセイ スル タンパクシツ ノ ジョキョ ニ ツイテ
- Removal of Proteins which Form Heat Sediments from Membrane concentrate
Search this article
Journal
-
- 醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編
-
醤油の研究と技術 = Journal of soy sauce research and technology / 日本醤油技術センター 編 39 (1), 37-41, 2013
東京 : 日本醤油研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523388080387729152
-
- NII Article ID
- 40019574137
-
- NII Book ID
- AA12122871
-
- ISSN
- 13499823
-
- NDL BIB ID
- 024257258
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles