食品に含まれる芳香族アミンの消化管受容とその生理的意義に関する研究
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン ニ フクマレル ホウコウゾク アミン ノ ショウカカン ジュヨウ ト ソノ セイリテキ イギ ニ カンスル ケンキュウ
- The gastrointestinal recognition and physiological meaning of aromatic amines contained in foods
Search this article
Journal
-
- 食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編
-
食に関する助成研究調査報告書 = Annual report of study for food under the supporting program by The Skylark Food Science Institute / すかいらーくフードサイエンス研究所 編 (27), 25-36, 2014
東京 : すかいらーくフードサイエンス研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523388080514514176
-
- NII Article ID
- 40020546535
-
- NII Book ID
- AN10236135
-
- ISSN
- 13437844
-
- NDL BIB ID
- 026632587
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles