甲殻類アレルギーに対する食品化学からのアプローチ
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コウカクルイ アレルギー ニ タイスル ショクヒン カガク カラ ノ アプローチ
- An approach against crustacean allergy from the view point or food chemistry
Search this article
Journal
-
- アグリバイオ = Agricultural biotechnology
-
アグリバイオ = Agricultural biotechnology 3 (1), 62-67, 2019-01
東京 : 北隆館
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523388080964141696
-
- NII Article ID
- 40021814860
-
- NII Book ID
- AA12770259
-
- ISSN
- 24325511
-
- NDL BIB ID
- 029525090
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN