発酵技術を利用して調理機能を強化した本みりんの開発
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ハッコウ ギジュツ オ リヨウシテ チョウリ キノウ オ キョウカシタ ホンミリン ノ カイハツ
- Development of hon-mirin which strengthened the cooking function using fermentation technology
- 特集 発酵技術を基盤とした食品工業
- トクシュウ ハッコウ ギジュツ オ キバン ト シタ ショクヒン コウギョウ
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 23 (9), 24-26, 2007-09
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523669555227254272
-
- NII Article ID
- 40015574869
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 8897560
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles