地域からはじまる食品開発への期待と課題
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チイキ カラ ハジマル ショクヒン カイハツ エノ キタイ ト カダイ
- New food products from local perspectives: prospects and issues
- 特集/これからの食品開発を考える(18)
- トクシュウ コレカラ ノ ショクヒン カイハツ オ カンガエル 18
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 42 (11), 8-11, 2007-11
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951029545892992
-
- NII Article ID
- 40015701767
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 9258170
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles