飲料における耐熱性好酸性菌対策の最新事情
Bibliographic Information
- Other Title
-
- インリョウ ニ オケル タイネツセイ コウサンセイキン タイサク ノ サイシン ジジョウ
- An update on spoilage of ready-to-drink beverages by alicyclobacilli
- 特集 飲料技術の攻・走・守
- トクシュウ インリョウ ギジュツ ノ コウ ソウ シュ
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 23 (7), 45-47, 2007-07
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951029729337216
-
- NII Article ID
- 40015562536
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 8890002
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles