加熱後摂取冷凍食品(凍結直前未加熱)の規格基準の一部改正について--小麦粉を主たる原材料とする冷凍パン生地様食品
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カネツゴ セッシュ レイトウ ショクヒン トウケツ チョクゼン ミカネツ ノ キカク キジュン ノ イチブ カイセイ ニ ツイテ コムギコ オ シュタル ゲンザイリョウ ト スル レイトウ パン キジヨウ ショクヒン
- Partial revision of specifications and standards for frozen foods consumed after heating frozen bread dough and its variations
Search this article
Journal
-
- 食品衛生研究 = Food sanitation research
-
食品衛生研究 = Food sanitation research 57 (8), 29-32, 2007-08
東京 : 日本食品衛生協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951030116595072
-
- NII Article ID
- 40015595300
-
- NII Book ID
- AN00117752
-
- ISSN
- 05598974
-
- NDL BIB ID
- 8916823
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles