野菜果実飲料における耐熱性芽胞形成細菌のリスク評価
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヤサイ カジツ インリョウ ニ オケル タイネツセイ ガホウ ケイセイ サイキン ノ リスク ヒョウカ
- Evaluation of risk of heat resistant spore-forming bacteria in vegetable and fruit juice
Search this article
Journal
-
- 果汁協会報 / 日本果汁協会 [編]
-
果汁協会報 / 日本果汁協会 [編] (693), 12-21, 2016-05
東京 : 日本果汁協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951030633376000
-
- NII Article ID
- 40020871286
-
- NII Book ID
- AN00271730
-
- ISSN
- 09139753
-
- NDL BIB ID
- 027461048
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles