食品セラミドの種類と成分特性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン セラミド ノ シュルイ ト セイブン トクセイ
- Variety of Functional Ceramide Foodstuffs and Characteristic of their Constituents
- 特集 セラミド研究の新展開
- トクシュウ セラミド ケンキュウ ノ シン テンカイ
Search this article
Journal
-
- Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌
-
Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌 17 (3), 73-76, 2013-03
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523951030827743488
-
- NII Article ID
- 40019606209
-
- NII Book ID
- AA11298781
-
- ISSN
- 13439502
-
- NDL BIB ID
- 024324988
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles