アスタキサンチン-ナノ乳化物の開発-安定性向上と吸収効率向上
Bibliographic Information
- Other Title
-
- アスタキサンチン ナノ ニュウカブツ ノ カイハツ アンテイセイ コウジョウ ト キュウシュウ コウリツ コウジョウ
- Development of astaxanthin nano emulsion with improved shelf life and enhanced absorbability
- 特集/食品の乳化・可溶化技術
- トクシュウ ショクヒン ノ ニュウカ カヨウカ ギジュツ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 42 (8), 9-11, 2007-08
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232504532352768
-
- NII Article ID
- 40015599176
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 8910349
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles