Studies on Aspergillus oryzae Strains for Sake-Brewing (VII) : On the Proteolytic Activities of Rice-koji (1) : On the Determination of Proteolytic Activity with FOLIN-CIOCALTEU's Reagent
Bibliographic Information
- Other Title
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- 清酒麹菌の研究-7-
- セイシュ コウジキン ノ ケンキュウ 7
- 清酒麹菌の研究(第7報) : 米麹の蛋白質分解力に就いて(其の1) : FOLIN-CIOCALTEUのphenol試薬に依る蛋白質分解力の測定
- 清酒麹菌の研究-7-
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Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
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- 醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology
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醗酵工学雑誌 = Journal of fermentation technology 33 (1), ????-, 1955-01
[吹田] : 日本醗酵工学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1524232504680247680
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- NII Article ID
- 110002850821
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- NII Book ID
- AN00205226
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- ISSN
- 03675963
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- NDL BIB ID
- 10090746
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
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- Data Source
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- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles