- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
新甘味料「テアンデオリゴ」の特性について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シン カンミリョウ テアンデオリゴ ノ トクセイ ニ ツイテ
- 新甘味料とオリゴ糖の近況<特集>
- シン カンミリョウ ト オリゴトウ ノ キンキョウ トクシュウ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
-
- ジャパンフードサイエンス : 食品加工と包装技術
-
ジャパンフードサイエンス : 食品加工と包装技術 33 (11), p51-61, 1994-11
東京 : 日本食品出版
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232504702606208
-
- NII Article ID
- 40001669020
-
- NII Book ID
- AN00111530
-
- ISSN
- 03681122
-
- NDL BIB ID
- 3907127
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles