本格焼酎・泡盛の製品特性と技術動向
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ホンカク ショウチュウ アワモリ ノ セイヒン トクセイ ト ギジュツ ドウコウ
- Product characteristics and a recent technical trend in authentic Shochu and Awamori
- 特集 ビール、ワイン、日本酒、洋酒--酒類飲料の世界
- トクシュウ ビール ワイン ニホンシュ ヨウシュ サケルイ インリョウ ノ セカイ
Search this article
Journal
-
- 食品工業 = The Food industry
-
食品工業 = The Food industry 53 (13), 36-41, 2010-07-15
東京 : 光琳
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232504758088832
-
- NII Article ID
- 40017137900
-
- NII Book ID
- AN00117810
-
- ISSN
- 05598990
-
- NDL BIB ID
- 10711702
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles