講演会記録 ウメ干し製造工程における塩の品質の影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コウエンカイ キロク ウメ ボシ セイゾウ コウテイ ニ オケル シオ ノ ヒンシツ ノ エイキョウ
- Effect of Salt Type on Manufacture of Salted Ume Fruit
Search this article
Journal
-
- 伝統食品の研究 = Quest for traditional food
-
伝統食品の研究 = Quest for traditional food (47), 13-17, 2020-05
新潟 : 日本伝統食品研究会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232504844530560
-
- NII Article ID
- 40022262360
-
- NII Book ID
- AN10164533
-
- ISSN
- 09106243
-
- NDL BIB ID
- 030469902
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles