- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
水溶性食物繊維「ライテス」の特性と冷菓・デザートへの利用例
Bibliographic Information
- Other Title
-
- スイヨウセイ ショクモツ センイ ライテス ノ トクセイ ト レイカ デザート エ ノ リヨウレイ
- 特集 冷菓・デザート食品の近況
- トクシュウ レイカ デザート ショクヒン ノ キンキョウ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
-
- ジャパンフードサイエンス : 食品加工と包装技術
-
ジャパンフードサイエンス : 食品加工と包装技術 39 (5), 49-54, 2000-05
東京 : 日本食品出版
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505236197632
-
- NII Article ID
- 40001669442
-
- NII Book ID
- AN00111530
-
- ISSN
- 03681122
-
- NDL BIB ID
- 5378388
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles