日本人の食生活が体に与える影響について:その遺伝子網羅的解析
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ニホンジン ノ ショク セイカツ ガ カラダ ニ アタエル エイキョウ ニ ツイテ ソノ イデンシ モウラテキ カイセキ
Search this article
Journal
-
- 日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research
-
日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research 9 (2), 82-88, 2006
東京 : 菓子・食品新素材技術センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505804302848
-
- NII Article ID
- 40015296717
-
- NII Book ID
- AA11484447
-
- ISSN
- 13448935
-
- NDL BIB ID
- 8673192
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN