糖アルコールの組合わせによる甘味特性の改善効果
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トウ アルコール ノ クミアワセ ニ ヨル カンミ トクセイ ノ カイゼン コウカ
Search this article
Journal
-
- 日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research
-
日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research 2 (2), 103-108, 1999-12
東京 : 菓子・食品新素材技術センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505804543488
-
- NII Article ID
- 40005226945
-
- NII Book ID
- AA11484447
-
- ISSN
- 13448935
-
- NDL BIB ID
- 4971959
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles