ドライコートスパイス(香辛料抽出物製剤)の特性と応用例
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ドライコートスパイス(コウシンリョウ チュウシュツブツ セイザイ)ノ トクセイ ト オウヨウレイ
- Properties and Applications of Dri-coat Spice (Spice Extract Preparation)
- 特集 スパイスの多様な利用
- トクシュウ スパイス ノ タヨウ ナ リヨウ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 56 (8), 7-9, 2021-08
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505957204608
-
- NII Article ID
- 40022660397
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 031639774
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles