Mutagenicity of cooked hamburger is regulated delicately by sugar content of ground beef
-
- KATO,Tetsuta
- 東京薬大・薬
-
- MICHIKOSHI,Kae
- 東京薬大・薬
-
- MINOWA,Yu-ichi
- 東京薬大・薬
-
- KIKUKAWA,Kiyomi
- 東京薬大・薬
Bibliographic Information
- Other Title
-
- P-53 ハンバーグ加熱時における変異原物質の生成は糖添加量により促進あるいは阻害される
Search this article
Journal
-
- 日本環境変異原学会大会プログラム・要旨集
-
日本環境変異原学会大会プログラム・要旨集 111-, 1999-12-01
日本環境変異原学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1540572720321354624
-
- NII Article ID
- 110001710156
-
- NII Book ID
- AA11167240
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles