2P-1060 Study of acrylamide degradation using Aspergillus oryzae in model beverages
-
- KAZA,Kenshiro
- Dept. Biosci., Kanazawa Inst. Technol.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 2P-1060 麹菌によるモデル飲料中のアクリルアミド低減化技術の研究(2a酸素学,酵素工学,一般講演,酵素学,タンパク質工学および酵素工学,伝統の技と先端科学技術の融合)
Search this article
Journal
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 平成22年度 23-, 2010-09-25
日本生物工学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1541980095198093696
-
- NII Article ID
- 110008084427
-
- NII Book ID
- AN10549378
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles