Studies on Removal of off-odor in Wine made from Concentrated Grape Must by Enzymatic Method. Part I. : Production of α-Acetolactate Decarboxylase and Properties of the Enzyme.
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- Ohshiro,Takashi
- Tokyo Research Lab., Kyowa Hakko and Research Lab.
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- Aisaka,Kazuo
- Tokyo Research Lab., Kyowa Hakko and Research Lab.
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- Shimizu,Kenichi
- Sainte Neige Wine
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- Uwajima,Takayuki
- Tokyo Research Lab., Kyowa Hakko and Research Lab.
Bibliographic Information
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- 551 酵素法によるワイン中のマスト臭除去に関する研究(第1報) : α-アセトラクテート デカルボキシラーゼの生産と酵素的性質について
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- 日本醗酵工学会大会講演要旨集
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日本醗酵工学会大会講演要旨集 昭和62年度 180-, 1987-11-02
日本醗酵工学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1541980095200026240
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- NII Article ID
- 110002902351
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- NII Book ID
- AN00350790
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- NDL-Digital
- CiNii Articles