223 Production of L-Erythrose via L-Erythrulose from Erythritol Using Microbial and Enzymatic Reactions. :
-
- Mizanur,Rahman
- Faculty of Agriculture, Kagawa University
-
- Takeshita,Kei
- Faculty of Agriculture, Kagawa University
-
- Moshino,Hiroshi
- Faculty of Agriculture, Kagawa University
-
- Takada,Goro
- Faculty of Agriculture, Kagawa University
-
- Izumori,Ken
- Faculty of Agriculture, Kagawa University
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 平成13年度 147-, 2001-08-24
日本生物工学会
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1543105995103634560
-
- NII論文ID
- 110002922820
-
- NII書誌ID
- AN10549378
-
- 本文言語コード
- en
-
- データソース種別
-
- NDLデジコレ(旧NII-ELS)
- CiNii Articles