1Mp19 Unique peptides were produced in in vitro tryptic digestion of α-casein in the presence of a phenolic compound, gallic acid :
-
- LAI,Ping
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- OKAZAWA,Atsushi
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- IZUMI,Yoshihiro
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- BAMBA,Takeshi
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- FUKUSAKI,Eiichiro
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- YOSHIKAWA,Masaaki
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
-
- KOBAYASHI,Akio
- Dept. Biotech., Grad. Sch. Eng., Osaka Univ.
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 日本生物工学会大会講演要旨集
-
日本生物工学会大会講演要旨集 平成21年度 184-, 2009-08-25
日本生物工学会
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1543105995104888192
-
- NII論文ID
- 110007500843
-
- NII書誌ID
- AN10549378
-
- 本文言語コード
- en
-
- データソース種別
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles