Isolation and Characterization of Off-odors in Wine arising from Sorbic Acid Addition
-
- Mukoyama,Noriko
- Research Laboratory, Sainte Neige Wine S.A.
-
- Shimizu,Kenichi
- Research Laboratory, Sainte Neige Wine S.A.
-
- Sano,Hiroshi
- Research Laboratory, Kyowa Hakko Kogyo Co., Ltd.
-
- Yoshida,Mayumi
- Research Laboratory, Kyowa Hakko Kogyo Co., Ltd.
-
- Akiyama,Hiroichi
- Kyowa Hakko Kogyo Co., Ltd.
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 243 ソルビン酸含有ワイン中に生ずる不快臭原因物質の単離・精製および同定
Search this article
Journal
-
- 日本醗酵工学会大会講演要旨集
-
日本醗酵工学会大会講演要旨集 昭和61年度 71-, 1986-11-17
日本醗酵工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1543950420036887040
-
- NII Article ID
- 110002903552
-
- NII Book ID
- AN00350790
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- NDL-Digital
- CiNii Articles