Studies on the Molecular Structures of Decomposed Starch of Common and Glutinous,which Produce an Identical Color with Iodine
-
- Nakamura Y.
- Lab. of Biochemistry, Fac. of Agriculture, Hokkaido University
-
- Shimomura T.
- Lab. of Biochemistry, Fac. of Agriculture, Hokkaido University
-
- Hirano J.
- Lab. of Biochemistry, Fac. of Agriculture, Hokkaido University
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 北海道大學農學部紀要
-
北海道大學農學部紀要 50 (3), 141-157, 1957-10-30
北海道大学
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1570572702120295936
-
- NII論文ID
- 110002973100
-
- NII書誌ID
- AA00247581
-
- ISSN
- 0018344X
-
- Web Site
- http://hdl.handle.net/2115/12761
-
- 本文言語コード
- en
-
- データソース種別
-
- CiNii Articles