書誌事項
- タイトル別名
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- Influence of Silver Nitrate on Distribution of Phospholipid during Pasting Process of Wheat Flour Suspension
- コムギコ ケンダクエキ ノ コカ カテイ ニ オケル リン シシツ ノ ドウタイ ニ タイスル ショウサンギン ノ エイキョウ
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抄録
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The silver nitrate was added to examine the influence of the a-amylase on distribution of phospholipid during pasting process of wheat flour suspension. The peak viscosity rose as a result of measuring the viscosity by using the Rapid Visco Analyzer. However, the α-amylase did not influence the phospholipid in the pasting process, especially the distribution of LPC.
収録刊行物
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- 県立広島大学人間文化学部紀要
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県立広島大学人間文化学部紀要 6 79-86, 2011-02
県立広島大学
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1050015333084848640
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- NII論文ID
- 120005379047
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- NII書誌ID
- AA12116573
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- ISSN
- 21865590
- 13467816
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- NDL書誌ID
- 11059079
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- 本文言語コード
- ja
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- 資料種別
- departmental bulletin paper
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- データソース種別
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- IRDB
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