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The threshold of 2-methylisoborneol smell and effects of boiled water of cordicula on the threshold
Bibliographic Information
- Other Title
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- 2-メチルイソボルネオール臭気の閾値とそれに及ぼすシジミ煮汁の影響
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Description
カビ臭の原因物質である2-MIBの閾値は蒸留水中で10<x≦100ng/L、シジミ煮汁中で200<y≦300ng/Lにあった。シジミ煮汁は2-MIBを3~20倍程度マスキングした。
Journal
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- 青森県産業技術センター食品総合研究所研究報告 = Report of Aomori Prefectural Industrial Technology Research Center Food Research Institute
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青森県産業技術センター食品総合研究所研究報告 = Report of Aomori Prefectural Industrial Technology Research Center Food Research Institute (5-6), 57-60, 2015-03
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050282813733488512
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- ISSN
- 21851913
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- journal article
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- Data Source
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- IRDB