The effect of Oxidized Fish Lipids on Protein:Ⅰ. Deterioration of protein by autoxidized methyl docosahexaenoate
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 酸化魚肉脂質のタンパク質に及ぼす影響:Ⅰ.自動酸化ドコサヘキサエン酸メチルエステルによるタンパク質の劣化
- 酸化魚肉脂質のタンパク質に及ぼす影響-1-自動酸化ドコサヘキサエン酸メチルエステルによるタンパク質の劣化
- サンカ ギョニク シシツ ノ タンパクシツ ニ オヨボス エイキョウ 1 ジド
Search this article
Abstract
記事分類: 生物学--生理・生化学・生物物理--糖・脂質
Journal
-
- BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
-
BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY 28 (4), 212-219, 1977-11
北海道大学水産学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282813963809920
-
- NII Article ID
- 120000971432
- 40003541097
-
- NII Book ID
- AN00230314
-
- HANDLE
- 2115/23622
-
- NDL BIB ID
- 1916487
-
- ISSN
- 00183458
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles