Development of food processing technology using lacticacid bacteria isolated from local foods in Niigata
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 新潟オリジナル乳酸菌を活用した新たな食品加工技術の開発
- 地域食品研究のエクセレンス(第26回)新潟オリジナル乳酸菌を活用した新たな食品加工技術の開発
- チイキ ショクヒン ケンキュウ ノ エクセレンス(ダイ26カイ)ニイガタ オリジナル ニュウサンキン オ カツヨウ シタ アラタ ナ ショクヒン カコウ ギジュツ ノ カイハツ
Search this article
Journal
-
- 日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology
-
日本食品科学工学会誌 : Nippon shokuhin kagaku kogaku kaishi = Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology 69 (7), 335-341, 2022-07
つくば : 日本食品科学工学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050860919461118720
-
- NII Book ID
- AN10467499
-
- ISSN
- 1341027X
-
- NDL BIB ID
- 032269172
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL