FAO/WHO guidance to governments on the application of HACCP in small and/or less-developed food businesses
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "FAO/WHO guidance to governments on the application of HACCP in small and/or less-developed food businesses"
- 出版者
-
- World Health Organization : Food and Agriculture Organization of the United Nations
- 出版年月
-
- 2006
- 書籍サイズ
- 30 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 41-43)
HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/toc/fy0710/2007399852.html Information=Table of contents only
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000793904212096
-
- NII書誌ID
- BA86847325
-
- ISBN
- 9789251055960
- 9251055963
- 9789241595032
- 9241595035
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- it
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Rome
-
- 分類
-
- LCC: TX537
-
- 件名
-
- LCSH: Food handling
- LCSH: Food contamination
- LCSH: Food poisoning
-
- データソース種別
-
- CiNii Books