Enzymes, proteins and albuminoid substances, milk and milk products, meat and meat products, hæmoglobin and blood, proteoids, fibroids

CiNii 所蔵館 26館

書誌事項

タイトル
"Enzymes, proteins and albuminoid substances, milk and milk products, meat and meat products, hæmoglobin and blood, proteoids, fibroids"
責任表示
by the editors and the following contributors, E. Frankland Armstrong ... [et al.]
出版者
  • P. Blakiston's Son
  • 4th ed., entirely rewritten / edited by W.A. Davis and Samuel S. Sadtler
出版年月
  • 1913
書籍サイズ
24 cm
タイトル別名
  • Enzymes, proteins, milk, meat, hæmoglobin, proteoids, fibroids

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000793928155008
  • NII書誌ID
    BA28157625
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Philadelphia
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ