The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology
書誌事項
- タイトル
- "The science of food : an introduction to food science, nutrition, and microbiology"
- 責任表示
- by P.M. Gaman and K.B. Sherrington
- 出版者
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- Pergamon Press
- 2nd ed
- 出版年月
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- 1981
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
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- : flexicover
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注記
Bibliography: p. 235
Includes index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000793968995584
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- NII書誌ID
- BA63667801
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- ISBN
- 0080258956
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- LCCN
- 79041578
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/79041578
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Oxford
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- 件名
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- LCSH: Food -- Composition
- LCSH: Food -- Microbiology
- LCSH: Nutrition
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- データソース種別
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- CiNii Books