Specifications for the identity and purity of some antioxidants, food colours, thickeners and certain other food additives
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Specifications for the identity and purity of some antioxidants, food colours, thickeners and certain other food additives"
- 責任表示
- [The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives which met in Geneva, 18-27 April 1977]
- 出版者
-
- Food and Agriculture Organization of the United Nations : World Health Organization
- 出版年月
-
- 1977
- 書籍サイズ
- 22 cm
- タイトル別名
-
- Specifications for identity and purity of some food additives : including antioxidants, food colours, thickeners and others
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794169605888
-
- NII書誌ID
- BA70987278
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- it
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Rome
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books