Multisensory flavor perception : from fundamental neuroscience through to the marketplace
書誌事項
- タイトル
- "Multisensory flavor perception : from fundamental neuroscience through to the marketplace"
- 責任表示
- edited by Betina Piqueras-Fiszman, Charles Spence
- 出版者
-
- Woodhead Pub.
- 出版年月
-
- c2016
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : [hardback]
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794379329408
-
- NII書誌ID
- BB24763380
-
- ISBN
- 9780081003503
-
- LCCN
- 2015960564
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2015960564
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam ; Tokyo
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Sensory evaluation
- LCSH: Flavor
-
- データソース種別
-
- CiNii Books