Wholesomeness of irradiated food with special reference to wheat, potatoes and onions : report of a Joint FAO/IAEA/WHO Expert Committee, Geneva, 8-12 April 1969
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Wholesomeness of irradiated food with special reference to wheat, potatoes and onions : report of a Joint FAO/IAEA/WHO Expert Committee, Geneva, 8-12 April 1969"
- 出版者
-
- World Health Organization
- 出版年月
-
- 1970
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794627911552
-
- NII書誌ID
- BA51162353
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- sz
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Geneva
-
- 件名
-
- LCSH: Irradiated foods
- LCSH: Wheat -- Storage
- LCSH: Potatoes -- Storage
- LCSH: Onions -- Storage
-
- データソース種別
-
- CiNii Books