High temperature short time HTST processing : Guarantee for high quality food with long shelflife
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "High temperature short time HTST processing : Guarantee for high quality food with long shelflife"
- 責任表示
- edited by P. Zeuthen [et al]
- 出版者
-
- Elsevier Applied Science
- 出版年月
-
- 1990
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Proceedings of a COST Final Seminar held Oct. 2-5, 1989 in Gothenburg, Sweden
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000794636841600
-
- NII書誌ID
- BA12506419
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London ; New York
-
- データソース種別
-
- CiNii Books